fbpx

Aanbevelingen

De Ontdek je Krachtige Zelf-sessie met Manita was voor mij een weldadige ervaring en precies wat ik nodig had!

Naast mijn fulltime baan ben ik bezig een eigen bedrijf op te zetten. Doordat ik op veel fronten nog veel moet en ook wil leren, overvalt me regelmatig het gevoel totaal overweldigd te worden door wat er allemaal op me af komt. Het voelt als continu ‘aan’ staan, wat ervoor zorgt dat ik me moeilijk kan ontspannen. En op momenten dat ik werk juist weer niet goed kan focussen. Geen prettig gevoel.

Manita heeft me een aantal fijne tips gegeven, waardoor het in mijn hoofd een stuk rustiger wordt en ik duidelijker onderscheid kan maken tussen werk en ontspanning.

Haar manier van coachen is rustig en prettig. Ze luistert geïnteresseerd, is heel open, denkt mee en oordeelt niet. Het voelde voor mij heel natuurlijk en vertrouwd om met haar te bespreken waar ik mee zat en ik ben blij met haar adviezen.

Haar principe van ‘zacht werken’ is voor mij een grote eye-opener.

Ik kan Manita zeker aanbevelen als coach!

Maja

Manita is een prettige gesprekspartner. Ze straalt rust uit in het gesprek en zet je aan het denken met goede vragen.

In mijn Ontdek je Krachtige Zelf-sessie heeft ze mij een aantal tips gegeven om meer balans te creëren, waardoor er weer nieuwe energie en nieuwe ideeën zijn ontstaan.

Wendy

Ik ben Manita ontzettend dankbaar voor de mooie VrouwenKracht-sessie waar ik aan deelgenomen heb. De sessie was erg leerzaam en smaakte naar meer!

Ik voelde mij direct welkom en vond het superleuk dat iedereen aan het woord kwam. Daardoor voelde ik mij enorm betrokken bij de sessie. Manita toonde interesse voor elke deelnemer. Haar luisterend oor, interacties en oefeningen waarbij we direct resultaat mochten ervaren waren enorm waardevol!

Dank je wel voor de mooie visualisatie-oefening, voorbeelden van affirmaties en talrijke oefeningen die we samen hebben gedaan!

Evelien

Ik vind het mooi dat Manita mij in de VrouwenKracht-sessie van bijna 2 uur zoveel inzicht heeft gegeven over hoe ik meer in mijn kracht kan staan.

Ik weet nu hoe ik op een simpele manier weer in mijn kracht kan komen en volledig op mezelf en de toekomst kan vertrouwen.

Corien

Ik heb deelgenomen aan het webinar Kies voor jouw Geluk! dat Manita geeft.

Het webinar heeft mij sowieso energie gegeven om weer meer bewust te zijn van het geluk in mijn leven. En om er iets mee te doen en te zorgen voor meer geluksgevoel daar in. Ik vond het heel waardevol.

Lies

Download mijn gratis e-book

Ontdek je Stralende Zelf

7 stappen voor meer rust en ruimte in je leven