fbpx

Programma

Ontdek je Vrouwelijke Kracht

Programma

Ontdek je
Vrouwelijke Kracht

Rust. Ontspanning.
Energie. Zelfvertrouwen.
Lekker in je vel zitten.

Dat is wat mijn programma Ontdek je Vrouwelijke Kracht jou oplevert.

Want je bent doodmoe van steeds weer je mannetje staan. Van je voortdurend onrustig, opgejaagd en gestresst voelen. Je bent het zat dat iedereen altijd op jou leunt. Dat je nooit eens tijd voor jezelf hebt.

Maar je bent vooral bang dat je er aan onderdoor gaat. Want diep van binnen weet je dat je zo niet verder kunt gaan. Dat jij en je lijf dit niet lang meer trekken. Dat er nu iets moet veranderen in je leven. Voordat het te laat is.

Gelukkig kan dat! Want speciaal voor vrouwen zoals jij, heb ik mijn programma
Ontdek je Vrouwelijke Kracht ontwikkeld

Hoe geweldig zou het zijn als je:

Meer rust en ruimte in je hoofd hebt. Als je na je werk gewoon lekker kunt ontspannen.
Voldoende tijd voor jezelf hebt, zonder je daar schuldig over te voelen.
Weer het gevoel hebt dat je het thuis en op je werk onder controle hebt.
Uitkijkt naar je werkdag en ’s avonds voldaan en energiek thuiskomt.
Meer tijd en energie hebt om leuke dingen te doen met je partner of vriendinnen.
Ervan kunt genieten dat anderen voor jou zorgen, in plaats van andersom.
Het gevoel hebt dat je de wereld aan kunt. Dat je weer echt gelukkig bent!

Ga ook weer stralen met het programma Ontdek je Vrouwelijke Kracht

Dit programma bevat alles wat jij nodig heb om je vrouwelijke kracht opnieuw te ontdekken en weer die gelukkige en stralende versie van jezelf te worden!

Je verlangt naar rust en ruimte in je leven en je gesteund voelen door je partner. Naar tijd voor jezelf en weer kunnen genieten van de kleine dingen. Het gevoel dat de energie nooit op raakt. Je wil gewoon geaccepteerd worden zoals je bent, thuis en op je werk. Want dat is wanneer je echt kunt stralen.

Maar daarvoor moet je zelf in beweging komen en de eerste stap zetten.

Het is tijd voor verandering. Het is tijd om je vrouw te gaan staan! Net zoals ik en vele andere vrouwen met mij. In mijn programma help ik jou om in beweging te komen en om je innerlijke, vrouwelijke kracht weer terug te vinden. Zodat je weer die gelukkige en stralende versie van jezelf kunt zijn waar je zo naar verlangt!

Wie ben ik?

Om me heen zie ik veel vrouwen worstelen, omdat ze denken dat ze vooral hun mannetje moeten staan. En dat is niet zo gek. Dat is wat de omgeving van ze vraagt. Maar ik geloof en weet dat vrouwen gelukkiger worden als ze meer vanuit hun vrouwelijke kracht gaan leven. Als hun vrouwelijke en mannelijke kwaliteiten meer in balans zijn. Net zoals ik gedaan heb.

Al vroeg in mijn carrière ben ik gaan leidinggeven en coachen. Ik vond het heerlijk om anderen te helpen in hun kracht te komen en ze te zien groeien. Voor mij sprak het vanzelf dat ik daarvoor mezelf ook onder de loep zou nemen en me verder zou ontwikkelen door opleiding en coaching.
Waarom? Omdat ik voelde dat er meer in me zat. Omdat ik wist dat ik stukjes van mezelf was kwijtgeraakt in al die jaren. Door een relatie waardoor ik de jas van verzorger, bemiddelaar en helper had gekregen. Door banen waarbij verwacht werd dat ik de ‘harde manager’-jas aan zou trekken. Door mezelf te veel aan te passen en mijn intuïtie weg te redeneren. Wat ik ontdekte was dat ik mijn vrouwelijke essentie te veel had weggestopt. Dat de balans tussen mijn vrouwelijke en mannelijke kracht zoek was.

Ik weet nu dat leven vanuit vrouwelijke kracht geen onbereikbare droom is. Dat het wel degelijk kan. Dat je een keuze hebt en dat het moed vraagt. Moed om los te laten en te vertrouwen op iets beters. Daar wil ik je mee helpen. Want ik weet hoe ontzettend veel het mij heeft opgeleverd. En dat gun ik jou ook: dat je weer gelukkig wordt en gaat stralen!

Wie ben jij?

Ben jij die hardwerkende vrouw die er klaar voor is om nu wat te veranderen in haar leven? Heb je er genoeg van om altijd maar voor anderen klaar te staan. Neem jij jezelf zo serieus dat je energie en geld in jezelf wilt investeren om weer die krachtige, gelukkige en stralende versie van jezelf te worden?

Dan is mijn programma Ontdek je Vrouwelijke Kracht jou op je lijf geschreven!

Dit is wat je krijgt

Gedurende 6 maanden gaan we samen op ontdekkingsreis naar jouw vrouwelijke kracht. Je kunt op elk moment starten en jij bepaalt het tempo.

Individuele sessies

Je krijgt 7 individuele sessies van elk 1,5 uur in een periode van zes maanden. De sessies vinden online plaats via zoom of op een lokatie die we samen bepalen. In deze sessies gaan we samen op zoek naar jouw vrouwelijke kracht en kijken welke stappen nodig zijn om die weer naar boven te halen.

Persoonlijke ondersteuning

Je bereikt pas een verandering als je in beweging komt. In de sessies geef ik je tips en oefeningen die je helpen om in de periode tot onze volgende afspraak stappen te zetten. Als je tussendoor vastloopt of vragen hebt, kun je altijd contact met mij opnemen. Het is namelijk zonde als je om welke reden dan ook stagneert.

Lidmaatschap community

Als je deelneemt aan mijn programma, ben je van harte welkom als lid van de besloten facebook-groep Stralende Vrouwen. Een fijne plek om je te verbinden met gelijkgestemde vrouwen. Je kunt hier steun vinden, inspiratie opdoen of gewoon praktische tips krijgen, zowel van mij als van andere deelnemers.

Inspiratie-sessies

Naast de 1-op-1 sessies kun je deelnemen aan mijn (online) Inspiratie-sessies. Deze sessies vinden 2 keer per maand plaats met alle deelnemers van mijn programma. Tijdens de Inspiratie-sessie kun je vragen stellen over de stappen die je wilt zetten, hulp vragen als je vastzit en onderling ervaringen uitwisselen.

Materialen

Je krijgt alle oefeningen, opdrachten en tools die je nodig hebt na elke sessie. Voor sommige onderdelen heb ik ter ondersteuning video’s of audio’s gemaakt. Bovendien krijg je het speciale Ontdek je Stralende Zelf-notitieboek, waarin je gedurende het programma aantekeningen en inzichten kunt noteren.

Dit is wat we gaan doen

In mijn programma Ontdek je Vrouwelijke Kracht begeleid ik jou op de weg om je vrouw-zijn volledig te omarmen en weer echt vanuit je vrouwelijke kracht en energie te gaan leven. We bekijken samen wat daar in jou geval voor nodig is. De onderwerpen die we in ieder geval bespreken zijn:

Het begint bij jou!

We kijken wat je overtuigingen zijn over je mannetje staan. Aan welke verwachtingen jij van jezelf moet voldoen. Wat jouw angsten en jouw verlangens zijn. En wat er voor nodig is om de sprong te wagen om je innerlijke droomvrouw weer tot leven te wekken.

Accepteer wie je bent

De cruciale stap om weer in je vrouwelijke kracht te komen, is dat je accepteert wie je bent. Dat je jezelf niet probeert te veranderen, maar de manier waarop je met dingen om gaat. Je leert om op een andere manier naar je gevoelens, gedachten en emoties te kijken.

Ga staan voor jezelf

Veranderen doet pijn. Het vraagt om moed en durf. Het vraagt om loslaten wat vertrouwd is. Het levert misschien negatieve reacties in je omgeving op. In deze sessie kijken we wat jou helpt om de verandering te omarmen en om liefdevol in je kracht te staan.

Jezelf laten zien

Het is tijd om je vrouwelijke kwaliteiten in te zetten. Deze stap gaat over luisteren naar je gevoel, handelen vanuit je hart en vertrouwen op je intuïtie. En hoe je dat in je dagelijkse leven gebruikt. Maar ook over het omgaan met kritiek, zowel vanuit jezelf als je omgeving.

Grenzen stellen

Veel vrouwen vinden het moeilijk om grenzen te stellen, om ‘nee’ te zeggen. We onderzoeken wat jouw overtuigingen hierover zijn en wat je tegenhoudt. Je leert hoe je op een authentieke en respectvolle manier je grenzen kunt stellen. En hoe je je omgeving daarin opvoedt.

Open en eerlijk zijn

In deze stap bespreken we het belang van open en eerlijk kunnen zijn. Wat het met je doet als je dat niet kunt. Als je naar buiten toe steeds een façade moet ophouden. Je leert hoe je je kwetsbaar opstelt vanuit kracht. En hoe je hardop eerlijk kunt zijn en blijven, op je werk en thuis.

Geloof in jezelf

Je gaat nog meer experimenteren met je vrouwelijke kracht. Je wordt je bewust van je toegevoegde waarde, thuis en op je werk. Je leert hoe je jouw kwaliteiten op een effectieve maar vrouwelijke manier kunt inzetten. En hoe je op moeilijke momenten in jezelf kunt blijven geloven.

Jouw investering

Wat zou het jou waard zijn om je weer ontspannen, energiek en gelukkig te voelen? Om weer volop te kunnen genieten van je leven? En om weer echt lekker in je vel te zitten? Veel denk ik.

Mijn passie is om zo veel mogelijk vrouwen zoals jij de kans te geven om weer te stralen.
I
k weet dat ik je daarmee het allerbest kan helpen als ik je persoonlijk en individueel begeleid. Daarom bied ik mijn programma Ontdek je Vrouwelijke Kracht aan voor 2.997 euro (excl. btw).

Maar het wordt nog beter!

 Voor jou, als deelnemer aan mijn Ontdek je Krachtige Zelf-sessie of VrouwenKracht-sessie, heb ik een speciaal aanbod. Je betaalt tijdelijk slechts 1.497 euro (excl. btw). De enige voorwaarde is dat je je binnen 48 uur na onze sessie aanmeldt.

Gun jij jezelf om die gelukkige en krachtige versie van jezelf weer te ontdekken?

Wacht dan niet langer, meld je direct aan en ga weer stralen!