fbpx

Gratis

Geluk-gesprek

Je bent het zat

Ben jij het zat dat de buitenwereld je alleen ziet als een sterke vrouw?
Als een vrouw die altijd alles onder controle heeft?
Die moeiteloos alle ballen in de lucht houdt? En die alles aan kan?

Terwijl je je diep van binnen helemaal niet zo voelt. Het lijkt wel of niemand jouw worsteling ziet. Dat niemand begrijpt hoe je je echt voelt. Dat ook jij je twijfels hebt. Dat je soms moedeloos wordt. Van alles wat er van je verwacht wordt en wat er op jouw bord ligt. Je bent er klaar mee, maar je hebt geen idee hoe je het kunt veranderen. Hoe je weer gelukkig wordt.

Jezelf kunnen zijn

Wat je het liefst wil, is jezelf zijn. Geaccepteerd worden zoals je bent. Zonder je aan te passen. Zonder dat je aan allerlei verwachtingen moet voldoen. Je wilt hardop eerlijk kunnen zijn, zonder dat er geoordeeld wordt. Je wilt je gesteund en begrepen voelen. Het gevoel hebben dat je er niet alleen voor staat. Je verlangt er naar om weer die gelukkige vrouw te worden die je was en die je zo mist.

Hoe geweldig zou het zijn om …..

Even lekker je hart te luchten en je zorgen en twijfels te kunnen delen.

Jouw innerlijke kracht weer terug te vinden, zodat je helemaal jezelf kunt zijn.

Jouw sleutel tot geluk te ontdekken en de eerste stap te zetten naar je gelukkige zelf.

Het leven te gaan leven waar je naar verlangt en echt blij van wordt.

Vanaf nu meer vanuit je hart en gevoel te kunnen leven.

Het gevoel te hebben dat je alles aan kunt. Dat je weer echt gelukkig bent!

Jij hebt de sleutel

Ik zie veel vrouwen worstelen, omdat ze denken dat ze altijd hun mannetje moeten staan. Dat ze hun vrouwelijke kant moeten wegstoppen. En dat is niet zo gek. Dat is wat de omgeving van ze vraagt. Maar daardoor zijn ze niet meer zichzelf. Ze worden ongelukkig en stralen niet meer.

Ook ik was lange tijd die stralende versie van mezelf kwijt.

Tot ik ontdekte dat ik zelf de sleutel tot de verandering had. Ik moest meer balans zien te vinden in mijn mannelijke en vrouwelijke kant. Zodat ik dichter bij mezelf kon blijven.

Ik koos ervoor om me niet langer aan te passen. Om niet meer te voldoen aan (mannelijke) verwachtingen. Om voor mezelf te kiezen en te gaan leven vanuit mijn vrouwelijke kracht. Want alleen op die manier ben ik trouw aan mezelf. Alleen op die manier ben ik ècht gelukkig.

Ik durf mezelf nu te laten zien met alles wat ik ben. Ik kan mijn vrouw-zijn omarmen. Ik heb ervoor gekozen om vol in het licht te gaan staan en weer te gaan stralen. En dat gun ik jou ook!

Want ook jij hebt de sleutel voor jouw geluk in handen.

Het is jouw keuze om die te gebruiken. Zodat je weer die gelukkige en stralende versie van jezelf wordt!

Kies voor jouw geluk!

Heb je genoeg van al die twijfels en onzekerheid? Ben je het zat om steeds te worstelen? Meld je dan nu aan voor een gratis GELUK-gesprek. Ik help je graag om de eerste stap te zetten naar een gelukkiger leven.

Het GELUK-gesprek is een sessie van 1 uur, waarin we samen gaan ontdekken wat de sleutel tot jouw geluk is. We bepalen wat jouw geluksgevoel nu is en wat de reden daarvoor is. We kijken waar je naar verlangt, wat jouw geluksgevoel positief kan beïnvloeden. Zo ontdek je op welke manier je jouw geluksgevoel kunt veranderen. En ik geef je tips hoe je het direct een boost kunt geven. Zodat je heel snel resultaat merkt.

Normaal kost een GELUK-gesprek 247 euro (excl. btw). Omdat ik het belangrijk vind dat we eerst kennismaken voordat we samen verder gaan, bied ik jou dit gesprek gratis aan.

Wil jij echt iets veranderen in jouw leven?
Ben jij er klaar voor om die gelukkige versie van jezelf weer te ontdekken?
Kies dan nu voor jouw geluk!

Plan hieronder direct een online afspraak met me in. Wacht niet te lang, want ik heb maar een beperkt aantal plekken. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.