fbpx

Groepsprogramma

Ontdek je Gelukkige Zelf

Programma

Ontdek je
Vrouwelijke Kracht

Herkenning. Verbinding.

Je gesteund voelen. Vertrouwen.

Jezelf durven zijn.

Dat is wat mijn groepsprogramma Ontdek je Gelukkige Zelf jou oplevert.

Je bent het zat dat de buitenwereld je alleen ziet als die sterke vrouw. Want je voelt je helemaal niet zo sterk en zelfverzekerd. Het lijkt wel of niemand jouw worsteling ziet. Of niemand begrijpt hoe je je echt voelt. Je bent zo ontzettend klaar met alles, maar je hebt geen idee hoe het anders kan.

Je verlangt naar rust, naar even niets moeten. Naar je gesteund en begrepen voelen. Weten dat er iemand voor jou klaarstaat in plaats van andersom. Je wilt dat anderen rekening houden met jouw behoeften, met jouw verlangens. En je wilt jouw zorgen eerlijk kunnen delen. Zonder op je woorden te letten. Je wilt jezelf kunnen zijn. Zonder dat er over je geoordeeld wordt. Zonder dat je het gevoel hebt dat je aan allerlei verwachtingen moet voldoen.

Gelukkig kan dat!
Want speciaal voor vrouwen zoals jij, heb ik mijn groepsprogramma
Ontdek je Gelukkige Zelf ontwikkeld.

Hoe geweldig zou het zijn als je:

Je gesteund en begrepen voelt en jouw last met anderen kunt delen.

Wat ballen los zou kunnen laten, zodat je meer rust en energie hebt.

Voldoende tijd voor jezelf hebt, zonder je daar schuldig over te voelen.

Ervan kunt genieten dat anderen voor jou zorgen, in plaats van andersom.

Meer vanuit je hart en je gevoel zou kunnen leven.

Het gevoel hebt dat je de wereld aan kunt. Dat je weer echt gelukkig bent!

Ontdek jouw parels met het programma
Ontdek je Gelukkige Zelf

In dit groepsprogramma gaan we samen op ontdekkingstocht naar jouw verborgen parels. Je krijgt meer inzicht in jezelf en wordt liefdevol in beweging gebracht. Zodat je die gelukkige en prachtige versie van jezelf terugvindt!

Want wat je het liefst wil, is jezelf kunnen zijn. Hardop eerlijk zijn, zonder dat er geoordeeld wordt. Geaccepteerd worden zoals je bent. Je wilt je gesteund en begrepen voelen. Het gevoel hebben dat je er niet alleen voor staat. Je wilt weer kunnen vertrouwen dat er een weg terug is. Een manier om weer die stralende vrouw te worden die je was en die je zo mist.

Door samen op te trekken met een kleine groep gelijkgestemde, prachtige vrouwen ervaar je de kracht van verbinding. Verbinding met vrouwen die jouw worsteling herkennen. Die aan een half woord genoeg hebben, omdat ze hetzelfde ervaren. Die met aandacht naar je luisteren, je kunnen steunen en aanmoedigen. Of die er gewoon voor je zijn als dat nodig is. Zodat je samen en toch ieder je eigen pad kunt lopen.

Het is nu aan jou om de eerste stap te zetten en in beweging te komen!

Het is tijd voor verandering. Het is tijd om je vrouw te gaan staan! Net zoals ik en vele andere vrouwen met mij. Door mijn programma ontdek je jouw parels en kom je dichter bij jezelf. Zodat je weer die gelukkige, stralende versie van jezelf wordt waar je zo naar verlangt!

Wie ben ik?

Om me heen zie ik veel vrouwen worstelen, omdat ze denken dat ze vooral hun mannetje moeten staan. En dat is niet zo gek. Dat is wat de omgeving van ze vraagt. Maar ik geloof en weet dat vrouwen gelukkiger worden als ze meer vanuit hun vrouwelijke kracht gaan leven. Als hun vrouwelijke en mannelijke kwaliteiten meer in balans zijn. Dat is waar ik voor gekozen heb.

Ook ik was lange tijd die stralende versie van mezelf kwijt. Tot ik ontdekte dat ik zelf de sleutel tot de oplossing in handen had. Door gesprekken met andere vrouwen, die ook worstelden en zoekend waren. Door op een liefdevolle manier naar mezelf te kijken, naar hoe ik was geworden en waarom.

Wat ik ontdekte was dat ik mijn vrouwelijke essentie te veel had weggestopt. Dat de balans tussen mijn vrouwelijke en mannelijke kwaliteiten zoek was. Dat ik me jarenlang had aangepast, om maar niemand teleur te stellen en aan alle verwachtingen te voldoen. Door een relatie waarin ik mezelf niet kon zijn. Door ziekte waardoor mijn normale leven opeens tot stilstand kwam. Door het verlies van mijn ouders. Door te hard te werken en moeten presteren. Door altijd maar door te gaan, tot burn-out klachten aan toe.

Ik heb besloten om voor mezelf te kiezen. Om mijn ‘vrouw’ te gaan staan. Om mezelf te accepteren zoals ik ben, zonder me druk te maken wat anderen daarvan vinden. Om mijn eigen keuzes te maken en mijn hart te volgen. Om ook mijn kwetsbaarheid te laten zien. Om weer vol in het licht te gaan staan, met alles wat ik ben en voel. En dat gun ik jou ook!

Wie ben jij?

Ben jij die hardwerkende vrouw die nu wat wil veranderen in haar leven? Wil jij samen met andere vrouwen optrekken en van elkaar leren? Ben jij er klaar voor om jouw parels, jouw juweeltjes terug te vinden? Neem jij jezelf zo serieus dat je energie en geld in jezelf wilt investeren om weer die gelukkige, stralende versie van jezelf te worden?

Dan is mijn programma Ontdek je Gelukkige Zelf de perfecte keuze voor jou!

Dit is wat je krijgt

Gedurende 3 maanden gaan we samen op ontdekkingsreis naar de parels van jouw prachtige zelf. We doen dat op een creatieve en intuïtieve manier, in groepen van 6 tot 10 deelnemers. Je hebt de keuze uit een aantal startdata.

Groepssessies

Je krijgt 7 groepssessies van elk 2 uur in een periode van drie maanden. De sessies vinden online plaats via zoom. In deze sessies gaan we samen op zoek naar jouw parels. Je ontdekt hoe je ze weer laat schitteren en hoe je ze kunt benutten om de beste versie van jezelf te worden. We gaan samen op ontdekkingsreis en inspireren en steunen elkaar.

Samen optrekken

Je bereikt pas een verandering als je in beweging komt. Door als groep samen op te trekken, leer je van elkaar en heb je steun aan elkaar. Tussen de sessies werk je alleen en samen met een buddy aan opdrachten. Reken erop dat je 1 à 2 uur per week hiermee bezig bent. Je bespreekt je inzichten en helpt elkaar verder. Zo blijf je in beweging, ook in de periode tussen de groepssessies.

Lidmaatschap community

Als je deelneemt aan mijn programma, ben je van harte welkom als lid van de besloten facebook-groep Stralende Vrouwen. Een fijne plek om je te verbinden met gelijkgestemde vrouwen. Je kunt hier steun vinden, inspiratie opdoen of gewoon praktische tips krijgen, zowel van mij als van andere deelnemers.

Materialen

Je krijgt alle oefeningen, opdrachten en tools die we in de sessie bespreken. Voor sommige onderdelen heb ik ter ondersteunining video’s of audio’s gemaakt. Zodat je als je wilt ook tussen de sessies aan de slag kunt.

Dit is wat we gaan doen

In het programma Ontdek je Gelukkige Zelf gaan we samen op zoek naar jouw droom en vrouwelijke kracht. We doen dat aan de hand van mijn GELUK-methode©. We werken op een creatieve en intuïtieve manier, zodat je uit je hoofd en bij je hart komt. Want daar liggen alle antwoorden, jouw parels.

Per sessie hebben we één thema. In totaal behandelen we de volgende zeven thema’s:

Verlangen en openen

Verandering begint met een verlangen, een verlangen naar iets anders, iets beters. Je gaat op zoek naar wat jouw diepste verlangen eigenlijk is. Wat het is waar je echt gelukkig van wordt. Je wordt je bewust van je eigen mindset. In hoeverre die jou helpt of belemmert om jouw verlangen te vervullen. En hoe je dat kunt veranderen.

Ontdekken

Verandering begint bij jezelf. Daarom gaan we in deze tweede sessie op zelfonderzoek. Je krijgt inzicht in je sterke kanten, in waar jouw kwaliteiten liggen. Je kijkt naar je gedrag en de patronen die je daarin ontwikkeld hebt. Je onderzoekt jouw overtuigingen, de dingen waar jij in gelooft. Je ontdekt volgens welke waarden jij leeft en wat jouw leven zinvol maakt. En je wordt je bewust hoe jij jezelf ziet, als vrouw en in alle rollen die jij vervult.

Rusten en reflecteren

Nu je meer inzicht hebt gekregen in wie je bent, waar je kracht ligt en wat voor jou belangrijk is, is het tijd om rust te nemen. Deze sessie staat in het teken van stilstaan en jezelf dienstbaar zijn. Vanuit ontspanning en rust creëren we ruimte voor nieuwe inzichten. Aan de hand van creatieve oefeningen reflecteer je op alles wat je ontdekt hebt. Zodat het kan landen.

Dromen

We gaan dromen! Dromen over wie en wat je wil zijn. Over wat je wilt bereiken. Het mooie van dromen is dat er geen beperkingen zijn. Alles kan en alles mag. Je gaat dromen over je ideale leven. Wat je dan bent en doet. Je gaat dromen over hoe jij de beste versie van jezelf kunt zijn. Hoe je je dan voelt. En je maakt jouw dromen zichtbaar en reëel door te tekenen, te schrijven of het maken van een visionboard.

Vertalen

Nu is het tijd om je dromen te vertalen naar jouw leven. Wat is het eerste waarnaar jij verlangt? Welke droom wil jij het liefst morgen uit laten komen? We gaan samen onderzoeken welke stappen jij kunt zetten om die droom te vervullen. En wat jij de komende tijd kunt doen om steeds dichter bij jouw droom te komen. Je ontdekt hoe je daarvoor gebruik kunt maken van jouw kracht en kwaliteiten en wat je daarvoor los moet laten.

In actie komen

Als jij niets verandert, dan verandert er niets. Deze sessie staat in het teken van in actie komen, van het gaan doen. Je zet bewust een aantal stappen en reflecteert daarop. Welke reactie roept het bij je op? Hoe voel je je? Welke weerstand voel je? En wat voor positief gevoel levert het je op? We moedigen elkaar aan en steunen elkaar tijdens lastige momenten. Ook buiten de sessie. En je krijgt tools om het vol te houden als het even tegenzit.

Genieten

We sluiten af met een feestje. We kijken samen terug op onze reis. Op de parels die je ontdekt hebt, op de inzichten die je gekregen hebt. Tijd om trots op jezelf te zijn en op de stappen die je gezet hebt. En om te vieren wat je bereikt hebt in jouw ontdekkingsreis naar jouw prachtige, gelukkige zelf.

Jouw investering

Wat zou het jou waard zijn om je gezien, gehoord en gesteund te voelen? Om weer echt vertrouwen te hebben? Om weer helemaal jezelf te kunnen zijn? En om je dromen waar te maken, zodat je volop geniet van het leven? Veel denk ik.

Mijn passie is om vrouwen zoals jij te helpen om weer te stralen. Ik weet uit eigen ervaring dat je verbonden voelen met gelijkgestemde vrouwen daar enorm aan bijdraagt. Omdat je elkaar kunt steunen, aanmoedigen en inspireren. Ik gun alle vrouwen die ervaring en daarom bied ik mijn programma Ontdek je Gelukkige Zelf aan voor 997 euro (excl. btw).

Maar het wordt nog beter!

Voor jou, als deelnemer aan mijn VrouwenKracht-sessie, heb ik een speciaal aanbod.
Tijdelijk betaal je voor het groepsprogramma slechts 497 euro (excl. btw). De enige voorwaarde is dat je je binnen 48 uur na de sessie aanmeldt.

Gun jij het jezelf om die gelukkige en prachtige versie van jezelf weer te ontdekken?

Wacht dan niet langer, meld je direct aan en ga weer stralen!