fbpx

Gratis

Ontdek je krachtige zelf-sessie

Herken je dit?

Ben jij ook zo’n vrouw die op haar werk en privé haar mannetje staat? Die ogenschijnlijk moeiteloos alle ballen in de lucht houdt? Waarmee het altijd goed gaat als iemand er naar vraagt?

Als je eerlijk bent

Maar eigenlijk voel je je intens moe. De lat ligt hoog en je hebt het gevoel dat je daar geen andere keuzes in hebt. Je moet door. Ondanks de uitputting die je voelt en je zorgen dat je dit niet lang meer trekt. Je ziet alleen niet hoe je uit deze vicieuze cirkel kunt stappen.

Je hebt het gevoel dat je overal alleen voor staat. Je voelt je soms in de steek gelaten door je partner. Het lijkt alsof hij er nooit voor je is en jullie uit elkaar groeien. Er is geen intimiteit meer en dat mis je. Of misschien irriteer je je doorlopend aan zijn gedrag.

Als je eerlijk naar jezelf kijkt, moet je toegeven dat je vaak kritiek hebt op anderen. Dat je anderen veroordeelt om wat ze wel of niet doen. Maar eigenlijk is dat vooral kritiek op jezelf, je veroordeelt jezelf doorlopend. Diep in je hart vind je jezelf niet goed genoeg. Dat jaagt je soms angst aan. En deze angst is nou juist de oorzaak van jouw schuldgevoel, je boosheid, je kritiek, je veroordelen.

Je kunt zo niet verder

Diep van binnen weet je dat het zo niet verder kan. Je snakt naar een adempauze, rust in je hoofd, tijd voor jezelf en meer energie. De rollercoaster van emoties waarin je zit put je uit. Al die emoties zijn de oorzaak van jouw onzekerheid, vermoeidheid en onrust. Het is een vicieuze cirkel.

Ik herken dat. Ook ik zat vast in die vicieuze cirkel.

Ik was zo gewend om altijd mijn mannetje te staan, dat ik niet besefte wat dat met me deed. De buitenwereld zag die sterke, zelfverzekerde carrièrevrouw. Maar om dat te zijn had ik me aangepast, om maar niemand teleur te stellen en aan alle verwachtingen te voldoen. Ik stond er niet bij stil dat ik daarbij mezelf en mijn vrouwelijke kracht wegstopte en daardoor roofbouw pleegde op mezelf. Ik negeerde dat ik eigenlijk niet gelukkig was door mezelf voor te houden dat het vanzelf wel weer beter zou worden.

Maar dat wordt het niet. Niet als je zelf niet de keuze maakt.

Ik heb die keuze gemaakt. Ik heb besloten dat ik goed ben zoals ik ben. En ik heb mijn vrouw-zijn omarmd. Ik ben mijn mannetje gaan staan vanuit mijn vrouwelijke energie en kracht. Want alleen op die manier haal ik het beste uit mezelf. Kan ik overeind blijven en trouw aan mezelf zijn. Zet ik mezelf op de eerste plek en creëer ik rust en ruimte in mijn leven. Ben ik een goede partner in mijn relatie. Vind ik mezelf weer een leuk mens. Kortom, word ik weer die gelukkige, energieke en stralende versie van mezelf.

Kies voor jezelf

Ik help jou graag om ook deze stap te zetten in een Ontdek je krachtige zelf-sessie.

Een sessie waarin ruimte is om jouw zorgen en angsten te delen. Waarbij je echt jezelf mag zijn en niet je mannetje hoeft te staan. Waarin je niet aan allerlei verwachtingen hoeft te voldoen. Waarin je ontdekt dat er wel een keuze en uitweg is.
Een sessie waarin we samen op zoek gaan naar jouw vrouwelijke kracht en de eerste stap zetten om die weer naar boven te halen.

In de Ontdek je krachtige zelf-sessie van 1 uur kijken we samen waar je nu staat en waar je naar verlangt. We kijken wat jou in de weg staat om daar te komen. Wat je wilt omarmen en wat je los kunt laten. Maar vooral welk eerste geisha stapje jij kunt zetten op weg naar de krachtige, vrouwelijke en stralende vrouw die jij in wezen bent.

Normaal kost een Ontdek je krachtige zelf-sessie 247 euro (excl. btw). Omdat ik het belangrijk vind dat we eerst met elkaar kennismaken voordat we samen verder gaan, bied ik jou deze sessie gratis aan.

Ben jij er klaar voor om echt voor jezelf te kiezen? Om jouw krachtige, vrouwelijke, gelukkige en stralende zelf weer te ontdekken? Plan dan hieronder direct een online afspraak met me in. Wacht niet te lang, want ik heb maar een beperkt aantal plekken.