fbpx

Gratis

VrouwenKracht-sessie

Ben jij het ook zo zat?

Je werkt te hard, bent doodmoe van alle verplichtingen en je snakt naar rust.

Thuis en op je werk worstel je met alle verantwoordelijkheden die je hebt. Met alles wat er op jouw bord ligt.

Je loopt vast door alle ballen die je in de lucht moet houden, van jezelf en van anderen.

Op je werk hou je het hoofd omhoog, maar van binnen heb je het gevoel dat er constant aan je getrokken wordt. Dat iedereen altijd wat van jou wil.

Je hebt het gevoel dat je overal alleen voor staat. Niemand ziet hoe moe je eigenlijk bent en hoe je worstelt.

Diep in je hart ben je het zat om altijd maar die sterke vrouw te moeten zijn. Zonder dat iemand rekening houdt met jouw behoeften, met jouw verlangens. Je bent zo ontzettend klaar met alles, maar je hebt geen idee hoe het anders kan.

Jezelf kunnen zijn

Want je verlangt ernaar om even niet je mannetje te hoeven staan. Om ook eens te kunnen leunen op anderen. Om je gesteund te voelen door je partner en op je werk. Om het gevoel te hebben dat je er niet alleen voor staat. Je wilt je zorgen open kunnen delen en je begrepen voelen. Zonder dat er over je geoordeeld wordt. Zonder dat je het gevoel hebt dat je aan allerlei verwachtingen moet voldoen.

Als je eerlijk naar jezelf kijkt, moet je toegeven dat je vaak kritiek hebt op anderen. Dat je anderen veroordeelt om wat ze wel of niet doen. Maar eigenlijk is dat vooral kritiek op jezelf. Diep in je hart vind je jezelf niet goed genoeg. Dat jaagt je soms angst aan. En die angst is nou juist de oorzaak van jouw schuldgevoel, van je boosheid en je kritiek.

Wat je het liefst wil, is weer jezelf kunnen zijn. Die mooie, liefdevolle en gelukkige versie die je was. Je wilt het vertrouwen voelen dat er een weg terug is. Een manier om weer die stralende vrouw te worden die je was en die je zo mist.

Over mij

Ook ik was lange tijd die stralende versie van mezelf kwijt. Soms zag ik haar als ik in de spiegel keek. Even voelde ik me gelukkig en compleet. Maar dan verdween ze weer en besefte ik hoeveel ik haar diep van binnen miste.

Tot ik ontdekte dat ik zelf de sleutel tot de oplossing in handen had.

Door gesprekken met andere vrouwen, die ook worstelden en zoekend waren. Door op een liefdevolle manier naar mezelf te kijken, naar hoe ik was geworden en waarom.

Ik realiseerde me dat ik me jarenlang had aangepast. Om maar niemand teleur te stellen en aan alle verwachtingen te voldoen. Door een relatie waarin ik mezelf niet kon en mocht zijn. Door ziekte waardoor mijn normale leven opeens tot stilstand kwam. Door het verlies van mijn moeder en de rol die ik daardoor voor mijn vader kreeg. Door te hard werken en willen presteren. Door altijd maar doorgaan tot burn-out klachten aan toe.

Ik ontdekte dat ik alle kritiek zag als iets dat ik fout deed en moest veranderen. Dat ik daardoor mezelf en mijn vrouwelijke kracht had weggestopt. Dat ik niet meer eerlijk en kwetsbaar durfde te zijn. Want dat wordt in onze mannelijke maatschappij niet gewaardeerd. Geen wonder dat ik niet meer straalde …..

Het was een worsteling, maar ik heb er vooral veel van geleerd.

Want om overeind te blijven, om te overleven, moest er iets veranderen. Ik had geen keuze. En dat is waar ik nu vrouwen zoals jij mee wil helpen. Zodat ook jij weer gaat stralen en met een glimlach in de spiegel kunt kijken.

Ga weer stralen!

Ik heb gekozen om weer die stralende versie van mezelf te laten zien. Die versie waar mijn mannelijke en vrouwelijke kracht in balans zijn. Die versie die niet bang is om haar vrouw-zijn te omarmen. Die durft haar ‘vrouw’ te staan, omdat ze goed is zoals ze is. Die niet bang is om haar kwetsbaarheid te laten zien. Die vrouw die ervoor kiest om vol in het licht te gaan staan.

Het is tijd voor verandering. Het is tijd om je vrouw te gaan staan!

Ik help je graag om in beweging te komen, om die eerste stap te zetten. Zodat ook jij weer blij en gelukkig bent als je ’s ochtends in de spiegel kijkt. Omdat je daar die unieke, stralende versie van jezelf ziet!

De kracht van verbinding

Ik heb zelf gemerkt hoe waardevol het is om mijn zorgen, twijfels en gevoelens te delen met andere vrouwen. Vrouwen die herkennen wat jij voelt en waar je mee worstelt. Die aan een half woord genoeg hebben, omdat ze hetzelfde ervaren. Die met aandacht naar je luisteren, die je steunen en aanmoedigen. Of die er gewoon voor je zijn als dat nodig is. Zodat je samen en toch ieder je eigen pad kunt lopen.

Dat is wat de kracht van verbinding doet: je een veilige plek bieden, waar je jezelf kunt zijn, waardoor je helderheid krijgt en liefdevol in beweging wordt gebracht.

VrouwenKracht!

Ik wil zo veel mogelijk vrouwen helpen om ook in beweging te komen. Om kleine geisha stapjes te zetten in hun ontdekkingsreis naar hun stralende zelf. Daarom organiseer ik maandelijks een online VrouwenKracht-sessie.

Een VrouwenKracht-sessie is een plek waarin gelijkgestemde, sterke en krachtige vrouwen elkaar (virtueel) ontmoeten.

Er is alle tijd en ruimte om ervaringen uit te wisselen. Om zorgen en twijfels te delen. Het is een plek waar je helemaal jezelf kunt en mag zijn. Waar je hardop eerlijk mag zijn. Waar je geaccepteerd wordt zoals je bent. Waar je niet aan allerlei verwachtingen hoeft te voldoen. En waar er niet geoordeeld wordt.

Dit is wat je krijgt

In de VrouwenKracht-sessie van 2 uur staan acceptatie, vertrouwen en verbinding centraal. Vanuit deze waarden gaan we met elkaar in gesprek, kijk je naar jouw persoonlijke situatie en helpen we elkaar om in beweging te komen.

Je krijgt beter inzicht in waar je nu staat en hoe dat komt.

Je ontdekt waar jouw (vrouwelijke) kracht ligt en wat die je tot nu toe gebracht heeft.

Je krijgt helder waar je naar verlangt en wat jou in de weg staat om daar te komen.

Je leert hoe je jouw vrouwelijke kracht kunt inzetten om datgene dat je in de weg staat op te lossen.

Je krijgt concrete tips hoe je jouw eerste geisha stapjes kunt zetten.

Zet nu de eerste stap

De VrouwenKracht-sessie is een eerste stap om meer je vrouw te staan en vanuit vrouwelijk leiderschap te gaan leven. Want dat is uiteindelijk de route naar die krachtige, vrouwelijke en stralende vrouw die jij in wezen bent.

Normaal kost deelname aan de VrouwenKracht-sessie 147 euro (excl. btw). Omdat ik het belangrijk vind om zo veel mogelijk vrouwen te inspireren en te helpen, bied ik de eerste sessie gratis als kennismaking aan. Wil je nog een keer deelnemen, dan betaal je de normale prijs.

Ben jij klaar om jouw krachtige, vrouwelijke en stralende zelf weer te ontdekken? En geloof jij in de kracht van verbinding? Reserveer dan nu jouw plek in één van mijn VrouwenKracht-sessies. Wacht niet te lang, want ik heb per sessie maar een beperkt aantal plekken.